Без струја денеска Сарај, Ѓорче Петров, Сопиште, Кисела Вода, Чаир

– Без електрична енергија денеска во периодот од 05:00 до 09:30 часот ќе бидат корисниците во селата Љубин, Горно и Долно Свиларе, Рашче, Бојане, Радуша, Дворце, Орашје и Кондово ( општина Сарај ) Кучково и дел од корисниците од Волково (општина Ѓорче Петров).

Од ЕВН Македонија АД информираат дека без струја денеска во периодот од 09:00 до 12:00 часот ќе бидат корисниците од ул. 2 во село Долно Соње, (општина Сопиште ), во периодот од 09:30 до 15:00 часот, корисниците од ул. Славка Динкова во нас.Драчево. (општина Кисела Вода), во периодот од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од ул. Џон Кенеди бр.5 и ул.Серава од бр.89 до бр.143 во. (општина Чаир), во периодот од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од ул. Панајот Гиновски. (општина Ѓорче Петров).