Без струја улици во Карпош и Бутел

LinkSense.mk

Поради технички зафати во мрежата, без електрична енергија денеска ке останат делови од Скопје, информираат од ЕВН Македонија.

Од 9.00 до 14.00 часот, без струја ќе бидат корисниците од дел од улица „Милан Марковиќ“ во Општина Карпош.

Четири часа, 11.00 до14.00, струја нема да имаат корисниците од дел улицата „Иван Манолев“, Општина Бутел, од број 69 до број 77.