Груевски, скрати ги говорите, да не биде работата „дај друго дете“

LinkSense.mk

Груевски, скрати ги говорите оти почнаа децата зад тебе да паѓаат во несвест. Никој не мрдна да му помогне.

Ќе ги потрошиш овие млади некомпромитирани момчиња ако продолжиш како Фидел Кастро да зборуваш со саати на конференција за печат на која никој не смее да постави прашање.

Ќе биде работата „дај друго дете“.

Еве едно прашање на кое треба да одговориш: Која е разликата меѓу сто дена и 4015 дена колку што бевте на власт без никаква контрола и го инсталиравте груевизмот – најмрачниот период во поновата историја на Македонија.

Ерол Ризаов – Фејсбук статус