Дали е ова најлошиот тренд за обликување на нокти?

LinkSense.mk

Има многу различни  видови трендови на обликување на нокти, но овој сигурно до сега не сте го виделе. 

Фотографии на нокти обликувани кои потсетуваат на стапало на пајче ги преплави друштвените мрежи.

Дали е во прашање нов тренд или обичен каприц, ни преостанува да видиме.