Кученце се плашело од громови, сопственикот решил да изгради нешто посебно само за него

LinkSense.mk

Дуке е симпатична златна лавра која многу се плаши од гром и секогаш се крие под креветот чекајќи да помине бурата.

Видеото го снимила неговата сопственичка Бринкли Пакнет, која била изненадена кога стигнала дома за да види што направил нејзиниот сопруг, а видеото собра повеќе од пет милиони прегледи.

„Изгледа толку гордо што има своја тврдина“, напишал еден тиктокер, додека друг коментирал: „Не сум сигурен што е послатко, твојот сопруг да направи тврдина или реакцијата на кученцето на тоа!“

 

 

 

 

Фото: Screenshot: TikTok