Прекинат сообраќајот Велес-Градско поради сообраќајка

LinkSense.mk

Од пред околу дваесетина минути прекинат е регионалниот пат Велес-Градско во двата правци. Како причина надлежните наведуваат сообраќајна незгода.

„Од 09,13ч. рег.пат Р1102, Велес-Градско е во прекин во двата правци, поради случена сообраќајна незгода“-се вели во соопштението на АМСМ.

Повеќе информации околу несреќата ќе следат во текот на денот.