ТИРЗ ќе ја презентира првата високотехнолошка економска зона

LinkSense.mk

Технолошко-индустриски развојна зона денеска ќе ја презентира првата индустриска развојна зона што ќе се фокусира на високотехнолошките индустрии напредни технологии.

Настанот ќе го отвори директорот на ТИРЗ, Јован Деспотовски.

За време на настанот, како што информираат од ТИРЗ, ќе бидат презентирани инвестициските модели и можностите за инвестирање.

 

 

МИА