Browsing: Хороскоп

Дознајте што предвидува вашиот месечен хороскоп за периодот што претстои, од 21 јануари до 19 февруари, што ве очекува на…

ОВЕН (21.03-20.4) Работа: Ве обзема идејата да покренете некоја приватна работа. Затегнатите односи со шефовите и лошата атмосфера во опкружувањето…

Сатурн – квадрат Уран! Контактот на овие две планети многу често предизвикува катастрофи, природни или социјални, и секогаш ненадејно и…

Овен Работа: Оваа недела ви донесува големо разрешување, особено ако имате недефинирани односи кои не сте ги расчистиле. После прераспределба…