Tag: Абделкадер Амри

Осомничениот за нападот во Берлин сакал да биде бомбаш самоубиец

Германските медиуми наведуваат дека осомничениот за нападот со камион во Берлин, Анис Амри (24) повеќе пати преку телефон зборувал дека сака да биде бомбаш...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот