Tag: Абердин

Ја шутнал топката во Шкотска – завршила во Норвешка

Фудбалската топка на еден мал клуб од Шкотска ја прелетала оградата во текот на еден тренинг и завршила 1.800 километри подалеку - на северот...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот