Tag: Абу Вала

Убиецот од Берлин е Тунижанец, а живеел кај Србин кој регрутирал...

Германската полиција откри „врели траги“ во врска со терористичкиот напад во Берлин.Сите досега најдени работи укажуваат на тоа дека злосторството го извршил Тунижанец.Полицијата...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот