Tag: авиопревозници

Молинаро од СЗО: Авиопревозниците повеќекратно ја кренаа цената на сувиот мраз...

– Некои авиопревозници пред божиќните и новогодишните празници бараат досега „невидени“ износи за транспорт на сув мраз и друга медицинска опрема, но капацитетите треба...

Тунтев: Создаваме можности за постојан влез на нови авиопревозници

„Либерализацијата на воздушниот простор и креирањето квалитетни законски рамки во билатералната соработка со голем број европски земји ја отвораат можноста за постојан влез на...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот