Tag: автентичното толкување

Законодавно-правната комисија ќе расправа за автентичното толкување на член 11 од...

обранието на Република Северна Македонија за денеска во 14 часот е закажана седницата на Законодавно-правната комисија на која треба да се расправа по Барањето...

Џафери: Седницата за автентичното толкување најрано на 11 декември

Претседателот на Собранието Талат Џафери денеска до Владата и до претседателката на Законодавноправната комисија ќе достави писма со барањето од СДСМ за автентично толкување...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот