Tag: автопати

Бошњаковски: Набргу одлука за преименување на аеродромот и автопатот

Со одлука на Владата, која треба да биде донесена набргу, ќе се изврши преименувањето на скопскиот аеродром и на автопатот, што беше најавено по...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот