Tag: агенти

Проширен тимот на агенти во контакт-центарот за поддршка на бизнисот во...

Владиниот контакт-центар наменет за поддршка на бизнисот и граѓаните за економските мерки за Ковид-19 го прошири тимот на агенти во повеќе надлежни министерства и...

Ременски: Зад превезот „пранкери“ се кријат агенти провокатори

Потпретседателката на Собранието Фросина Ременски на својот фејсбук профил даде свое видување за аудио снимката со премиерот Зоран Заев и руските комичари, дека хибридните...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот