Tag: агрокор

Руската Сбербанк си заминува од Хрватска

Од Сбербанк Европа известија за продажбата на своите подружници во Хрватска, Босна и Херцеговина, Унгарија, Србија и Словенија на белградската АИК Банка, словенската Горењска...

Ивица Тодориќ плати кауција, попладнево излегува од затвор

Поранешниот сопственик на Агрокор Ивица Тодориќ  денеска уплати кауција од еден милион евра, со што му е овозможено во текот на денот да излезе...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот