Tag: АГРО

Натепан „новиот Митревски“

Вршителот на должноста претседателот на ССМ, Дарко Димовски утринава околу 4.30 часот бил физички нападнат во зградата на Синдикатите во Скопје.Заради сериозноста на повредите...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот