Tag: Адама Бароу

Бароу – од агент за недвижности до претседател на Гамбија

Адама Бароу кој вчера положи заклетва како нов претседател на Гамбија, и понатаму во Сенегал го чека моментот кога ќе се врати во својата...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот