Tag: Адам Мосери

Фејсбук открива лажни вести

Социјалната мрежа Фејсбук ја претстави опцијата која на корисниците ќе им овозможи пријава на лажни вести, а планира и соработка со организации за проверка...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот