Tag: Адам Силвер

Новата сезона во НБА почнува на 17 октомври

Комесарот на најсилната светска кошаркарска лига-НБА, Адам Силвер, соошти дека сезоната 2017/2018 ќе стартува на 17 октомври, осум дена порано во однос на минатата...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот