Tag: адвокатура

Експертски состанок за извршување на пресудите на Европскиот суд за човекови...

„Експертски состанок на тема „Европските стандарди во полето на човековите права – извршување на пресудите на Европскиот суд за човекови права“ денеска ќе се...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот