Tag: администратор

Откриени администраторот и телефонските броеви на членовите на „Јавна соба“

Полицијата го откри администраторот и ги има телефонските броеви на членовите на затворената група „Јавна соба“ на социјалната мрежа „Телеграм“ на која се објавувани...

„Син кит“: Уапсен уште еден администратор на самоубиствената игра

Рускиот државјанин Иља Сидоров (26) е уапсен под обвинение дека стои зад играта „Син кит“, која ја поврзуваат со самоубиствата на 130 лица.Се претпоставува...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот