Tag: адресен регистар

Катастарот прави нов адресен регистар

Агенцијата за катастар на недвижности почнува активности за воспоставување нов адресен регистар на Република Македонија.При имплементацијата на регистарот, агенцијата ќе има експертска и техничка...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот