Tag: ад скопје

Алкалоид АД Скопје регистрираше ново друштво во Велика Британија

Алкалоид АД Скопје регистрираше ново друштво во Велика Британија, со назив ALKALOID UK LIMITED.Друштвото е во 100% сопственост на АЛКАЛОИД АД Скопје.Земајќи го предвид...

МЖ Инфраструктура: Долгот врз основа на ДДВ е преземен од МЖ...

Причина за даночниот долг врз основа на ДДВ на ЈП МЖ Инфраструктура кон Управата за јавни приходи (УЈП) е неможноста на МЖ Транспорт ад...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот