Tag: актива

Руската Сбербанк си заминува од Хрватска

Од Сбербанк Европа известија за продажбата на своите подружници во Хрватска, Босна и Херцеговина, Унгарија, Србија и Словенија на белградската АИК Банка, словенската Горењска...

Во храната на затруените работници имало фекалии

Ручекот во штипската фабрика Актива бил причина за труењето на дваесетмината работници што пред десетина дена завршија во болница.Анализите што ги направиле во Центарот...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот