Tag: активист

Во МАНУ предавање за етичката криза на човештвото и на...

Професорот Џулијано ди Бернардо од Универзитетот Тренто во Италија денеска во Македонската академија на науките и уметностите (МАНУ) ќе одржи предавање на тема „Етичката криза...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот