Browsing: активности

Никола Бертолини, раководител за соработка во Делегацијата на Европската унија во Северна Македонија денеска ќе ги отвори консултациите за приоритетите…

Набљудувачите на ОДИХР за предвремените парламентарни избори во Северна Македонија денеска во Скопје ќе одржат прва прес-конференција на која ќе…

„Министерството за внатрешни работи презема мерки и активности за расчистување на случајот со  затворената група „јавна соба“ на социјалната мрежа…

Општина Охрид ќе ги преземе сите активности во согласност со законските прописи, со цел да се исполнат задолженијата што Владата…