Tag: акумулација

ДКСК отвори три предмети за акумулација на функции против службени лица

– Државната комисија за спречување на корупција на денешната 46-та седница отвори три предмети за акумулација на функции против службени лица, кои произлегуваат од...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот