Tag: акушерство

МЗ: Нема лекарска грешка во случајот на починатата тројка

Комисијата за стручен надзор, во врска со трите починати новороденчиња на Клиниката за гинекологија и акушерство, констатирала дека е постапено во согласност со предвидените медицински...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот