Tag: Акција 21″

Преку ,,Акција 21″ борбата против корупцијата продолжува, европските стандарди ги носиме...

Скопје, 26 декември 2020СДСМ како одговорна партија, посветена на воведување на европските стандарди дома, борбата против корупцијата и криминалот ја става во највисоките приоритети...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот