Browsing: алатка

– Генерално, погрешен е пристапот историските прашања да се користат како политичка алатка. Историските контроверзи, недоразбирањата и историографските спорови треба…

Министерот за информатичко општество и администрација, Дамјан Манчевски, денеска, на прес-конференција во Владата на Република Македонија, информираше за новата алатка…