Browsing: амбасада

Северна Кореја денеска потврди дека ќе затвори некои амбасади во настојувањата „ефикасно да ги реорганизира своите дипломатски капацитети“, затворања за…

Американската Амбасада во Турција денеска ги предупреди Американците за можни терористички напади врз цркви, синагоги и дипломатски претставништва во Истанбул,…

Неименуван американски државен службеник изјави денеска дека се регистрирани два случаја кај американски државјани со мистериозен неуролошки проблем познат како…