Browsing: анадолија

„Претседателот на Северна Македонија, Стево Пендаровски, изјави дека раководството на Европската унија и европските партнери се одговорни за одложувањето на…

Како што вообичаено е случај во СевернавМакедонија, преговорите за формирање на идната владина коалиција пов парламентарните избори одржани на 15…

 Словенија има највисока просечна плата во регионот, а најниска Македонија. Просечната плата во Словенија во октомври годинава во Словенија изнесува…