Browsing: антикорупција

Државната комисија за спречување на корупцијата (ДКСК) согласно планот за проверка на имотната состојба во 2022 година ќе ги проверува…

Одлуката на  членовите на Државната комисија за спречување на корупции, кои  почнаа со разгледување на постапките за вработување на роднини на…