Tag: ајфон 11

Рекламата за „Ајфон 11“ собира негативен публицитет (видео)

– Eпл е повторно цел на критики на интернет, овојпат поради новата реклама за „Ајфон 11“, односно поради тоа како таа почнува.– Навистина ја...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот