Tag: „Балканска 3а/2“

Претставата „Балканска 3а/2“ на охридскиот театар за гледачите преку Јутјуб

Народниот театар од Охрид и Центарот за култура „Григор Прличев“ на граѓаните ќе им овозможат да ги следат нивните театарски претстави, како дел од...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот