Tag: бесплатно возење

Возрасните лица имаат право на бесплатен превоз на жичарницата

Соопштение н ЈСП:Ве информираме/потсетуваме дека одредени категории лица имаат право на бесплатно користење на Жичарницата.Право на превоз без надомест, секој работен ден на Жичарницата,...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот