Tag: бигла-тристија

Изјава на министерот Бочварски по увидот во обновата на патот Бигла-Трстија...

Изјава на министерот за транспорт и врски Благој Бочварски по увидот на активностите за реконструкција на регионален пат Бигла – Трстија во Делчево.https://www.facebook.com/MediumskaInformativnaAgencija/videos/290682608968111

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот