Tag: Бизнис конфедерација

Македонски компании бараат влез во слободните зони

Претставници на компании од Пелагонија бараат можност извозно ориентирани фирми да инвестираат во слободната економска зона.На средбата со претприемачите и менаџерите на малите и...

Претставници од Бизнис конфедерацијата на средба со претприемачи од Тиквешијата

Работна средба на претставници од Бизнис конфедерацијата со претприемачите од Тиквешијата се одржува денеска во Кавадарци.Претседателот Миле Бошков во изјава за медиумите, нагласи дека...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот