Tag: биографска слика

Објавена биографската книга „Леонардо да Винчи и неговото време“ од норвешкиот...

– „Македоника литера“ ја објави биографската книга „Леонардо да Винчи и неговото време“ од норвешкиот писател Атле Нес, во која раскажува инспиративно, возбудливо и...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот