Tag: биологија

Одложена Кембриџ-програмата за средношколците

Владата на денешната седница одлучи да биде одложено спроведувањето на Кембриџ-програмата, односно на наставните планови и програми за прва година на гимназиското образование, средното стручно четиригодишно...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот