Tag: благајнички

Народна банка: Основната каматна стапка и понудата на благајнички записи се...

На редовната седница на Комитетот за оперативна монетарна политика на Народната банка која се одржа вчера беше одлучено каматната стапка на благајничките записи да...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот