Tag: блокатори

Од 10 април блокатори за возила на нерезиденти на резидентните паркиралишта...

Јавното претпријатие за јавни паркиралишта „Паркинзи на Општина Центар“- Скопје, од 10 април ќе поставува „блокатори“ на сите возила кои ќе бидат затекнати на...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот