Tag: блок1

РЕК Битола го стави во функција Блок 1

– АД ЕСМ, Подружница РЕК Битола го стави во функција Блок 1 на Термоелектраната.Постројката е синхронизирана со електроенергетскиот систем на земјата во текот на вчерашниот...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот