Tag: БМВ М2

„Субару импреца“ пред сите

Иако голем број автомобили од јапонски производители ни крстарат по улиците, за автопазарот во оваа земја на Далечниот исток малку знаеме.Какви се возачките навики,...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот