Tag: боггоев

Општина Карпош започнува акција за собирање на електронски отпад

Пред еден од најфреквентните делови во Општина Карпош на влезот од трговскиот центар „Skopje City Mall“ е поставена првата „еко зона“ (голем контејнер) за...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот