Tag: босха и херцеговина

Лајчак: Ниту еден народ во БиХ не смее да биде исфрлен...

Претседавачот со ОБСЕ Мирослав Лајчак изјави дека БиХ мора да го задржи принципот еден народ да не може да биде надгласан и исфрлен од...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот