Tag: Бред Парскал

Трамп на власт го донел интернет мајстор

Доналд Трамп во својата предизборна кампања ја искористи моќта на интернетот и социјалните мрежи што, меѓу останатото, го довело до победа, а најзаслужен за...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот