Tag: бремени

Бремените ослободени од работни обврски до завршување на пандемијата, последното деноноќие...

Бремените жени не се враќаат со физичко присуство на работа и по 31 декемвриТие се ослободуваат од работа и работни обврски со физичко присуство...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот