Tag: брима

Брима: Македонците пооптимисти во светски рамки за меѓународните политики на САД,...

Македонците се пооптимисти за разлика од останатите граѓани во светот во однос на меѓународните политики што ги водат четирите светски суперсили – САД, Русија,...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот